απο Αύριο ως την Παρασκευή 15 Απριλίου

ενημέρωση: αυτή είναι η εβδομάδα που οι ενότητες ολοκληρώνονται. Οι επόμενες εβδομάδες και μέχρι την Πέμπτη 14 Απριλίου θα εχουμε την ευκαιρία να Παρουσιάσουμε τους Εαυτούς μας!"Ποιός είμαι" θα είναι μία δημιουργική προσέγγιση του εαυτού μας, με όποιο τρόπο νομίζουμε ότι μπορεί αυτός να παρουσιαστεί (ζωγραφική, κολλάζ, κείμενο...). "Ποιός/α είμαι, εγώ ο/η δημιουργός του έργου", "Ποιός/α είμαι: η τάξη μου" , "Ποιός/α είμαι:το σχολείο μου", "Ποιός/α είμαι: ο καθηγητής μου". Καλή έμπνευση!!
Αγαπητοί μαθητές ο σχολιασμός είναι ένας χώρος για δημιουργικό διάλογο, καλόπιστη κριτική και σχόλια.
Ας τον κρατήσουμε καθαρό!

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

3ο Γυμνάσιο Αιγίου Χαρίτου Μαριάννα Γ Τάξη

Εγω και η φίλη μου

Η φιλία ειναι ένα απο τα πιο αξιόλογα και σεβαστά ανθρώπινα συναισθήματα , με διαχρονική αξία .Φιλία σημαίνει να δημιουργείς δεσμούς με συνανθρώπους , χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι κάνουμε φίλους μας τον οποιονδήποτε . Αντιθέτως υπάρχουν διάφορα κριτήρια που σχετίζονται με την προσωπικότητα μας.
Έτσι και εγώ από πολυ μικρή ηλικία έχω κάποιους φίλους με τους οποίους διασκεδάζω συζητώ τους συμβουλεύομαι .Όμως απο όλους έχω ξεχωρίσει μόνο μια τη Τζοάννα .Είναι η πιο παλιά μου φίλη αφού την γνώρισα όταν ήμουν μόλις 3 ετών!
Εξωτερικά η Τζοάννα δεν είναι πολύ ψηλή αλλά είναι όμορφη με ξανθά μαλλιά λεπτοκαμωμένη. Περισσότερο όμως εκτιμώ τα ψυχικά και πνευματικά της χαρίσματα, καθώς ειναι ήρεμη , καλοσυνάτη , πρόσχαρη , απολύτως εχέμυθη, δεν υπάρχουν ενδείξεις φθόνου με στηρίζει τις δύσκολες στιγμές  με βοηθά όποτε τη χρειαστώ με υπερασπίζεται σε κάθε κακόβουλο σχόλιο και σέβεται τις απόψεις μου ακόμα και αν διαφωνεί με αυτές! Βέβαια , με την ίδια συνέπεια νομίζω πως φέρομαι και εγώ.
Επιπρόσθετα διαθέτει ιδιαίτερες πνευματικές ικανότητες καθώς είναι έξυπνη, συνετή, αμερόληπτη και αντικειμενική, χωρίς εγωισμούς και υστεροβουλίες.
Συνάμα, οφείλω να ομολογήσω πως η φιλία μας ευτιχώς δεν έχει αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα αφού κοιτάμε μονο την ουσία των πραγμάτων.
Τέλος , εύχομαι ολόψυχα η φιλία μας να διαρκέσει και να μην προσβληθεί απο διάφορες κακοήθειες....      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου