απο Αύριο ως την Παρασκευή 15 Απριλίου

ενημέρωση: αυτή είναι η εβδομάδα που οι ενότητες ολοκληρώνονται. Οι επόμενες εβδομάδες και μέχρι την Πέμπτη 14 Απριλίου θα εχουμε την ευκαιρία να Παρουσιάσουμε τους Εαυτούς μας!"Ποιός είμαι" θα είναι μία δημιουργική προσέγγιση του εαυτού μας, με όποιο τρόπο νομίζουμε ότι μπορεί αυτός να παρουσιαστεί (ζωγραφική, κολλάζ, κείμενο...). "Ποιός/α είμαι, εγώ ο/η δημιουργός του έργου", "Ποιός/α είμαι: η τάξη μου" , "Ποιός/α είμαι:το σχολείο μου", "Ποιός/α είμαι: ο καθηγητής μου". Καλή έμπνευση!!
Αγαπητοί μαθητές ο σχολιασμός είναι ένας χώρος για δημιουργικό διάλογο, καλόπιστη κριτική και σχόλια.
Ας τον κρατήσουμε καθαρό!

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

7o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΠΡΟΥΝΤΖΟΥ ΡΟΥΛΑ-Α΄ΤΑΞΗ
(Αυτοπροσωπογραφία)

7o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ-Β΄ΤΑΞΗ
{Αυτοπροσωπογραφία)

7o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΝΤΟΝΗ ΣΕΡΓΙΟ-Α΄ΤΑΞΗ
"Εγώ ο ROCKAS"


3ο Γυμνάσιο Αιγίου Μοιραλιώτη Γεωργία Γ Τάξη

Παρουσίαση του εαυτού μου

Ονομάζομαι Γεωργία Μοιραλιώτη και είμαι μαθήτρια της Γ τάξης του 3ου Γυμνασίου Αιγίου. Ζω με την οικογένεια μου στο Αίγιο, η οποία αποτελείται απο τους γονείς μου και τα άλλα δυο μικρότερα αδέρφια μου.
Ως μαθήτρια, που αυτός είναι ο ρόλος μου , είμαι άριστη και γι΄αυτό και οι στόχοι μου μετέπειτα είναι και υψηλοί. Το όνειρο μου είναι να σπουδάσω Βιολογία και μετά να πάω για μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο του john Hopkings στην Ουάσιγκτον της Αμερικής. Η Γενετική είναι ο τομέας που με εξιτάρει και γι΄αυτό   θέλω να ασχοληθώ αποκλειστικά μ΄αυτή .
Βέβαια οι απαιτήσεις μιας τέτοιας επιστήμης είναι πολύ μεγάλες αλλά είμαι διατεθειμένη να αφιερωθώ ολοκληρωτικά σ΄αυτό που λατρεύω απο μικρό παιδί. Αισιοδοξω οτι οι στόχοι μου θα υλοποιηθούν γιατί η θέληση μου ειναι μεγάλη.
Ο χρόνος που αφιερώνω για τα μαθήματα του σχολείου ειναι αρκετός , αλλά επειδή σαν άτομο ειμαι πολυπράγμων διαθέτω και ώρες του ελεύθερου χρόνου μου για εξωσχολικές δραστηριότητες . Ήδη προετοιμάζομαι για να δώσω εξετάσεις τον προσεχή Μάιο για την απόκτηση του διπλώματος Proficiency. Η προετοιμασία αυτή είνια επίμονη , παρ΄όλα αυτά επειδή ως πνεύμα είμαι ανήσυχο οι στόχοι  μου δε σταματούν εδώ.
Είμαι μέλος του Χ.Ο.Α. (Χορευτικός Όμιλος Αιγίου) εδώ και 9 χρόνια και είναι απο τις δραστηριότητες μου που  υπερηφανεύομαι και που όλα αυτά τα χρόνια έχω κερδίσει πολλά. Ο σύλλογος αυτός με κάνει υπερήφανη που είμαι ελληνίδα και αυτό το διαπιστώνουμε στα διάφορα Festivals που συμμετέχουμε του εξωτερικού. Εκτός απο τον Χ.Ο.Α.είμαι μέλος και μιάς σχολής χορού τα τελευταία 12 χρόνια . Έχω συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις και οι κριτικές που έχω δεκτεί είναι πραγματικά συγκινητικές γεμίζοντάς με με θάρρος και επιμονή. 
Αυτοί που με γνωρίζουν καλά , η οικογένεια μου και οι άνθρωποι του περιβάλλοντος μου γενικότερα , με χαρακτηρίζουν ως άτομο εξωστρεφές , με ποιγαίο χιούμορ , ανοιχτό στις παρέες , άτομο που  δεν εφησυχάζει και που όταν βάζει στόχους στη ζωή του τους πετυχαίνει. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν είμαι αρκετά ευαίσθητη και αυαισθητοποιημένη με τα προβλήματ απου μεστίζουν την κοινωνία στην οποία ζούμε .Γ΄αυτό κι επιθυμώ το Πάσχα ως μαθητική κοινότητα να συγκεντρώσουμε ένα χρηματικό ποσό και νατο προσφέρουμε στο Ε.Κ.Α.Μ.Ε.  Αιγίου . 
Αυτή είναι η προσωπικότητα  μου , μιας δεκαπεντάχρονης μαθήτριας , που έχει όνειρα και που οραματίζεται ένα μέλλον καλύτερο στο οποίο ευελπιστεί πως θα συνεισφέρει και αυτή .     

3ο Γυμνάσιο Αιγίου Λαμπρόπουλος Ηλίας Γ Τάξη

3o Γυμνάσιο Αιγίου Μπαλή Κωνσταντίνα Γ Τάξη

παρουσιάζω τον εαυτό μου

εγώ είμαι:
  • αυτός που είμαι
  • αυτός που θα ήθελα να είμαι
  • αυτός που νομίζω ότι οι άλλοι βλέπουν πως είμαι
  • αυτός που οι άλλοι βλέπουν πως είμαι

Ημέρα 8η