απο Αύριο ως την Παρασκευή 15 Απριλίου

ενημέρωση: αυτή είναι η εβδομάδα που οι ενότητες ολοκληρώνονται. Οι επόμενες εβδομάδες και μέχρι την Πέμπτη 14 Απριλίου θα εχουμε την ευκαιρία να Παρουσιάσουμε τους Εαυτούς μας!"Ποιός είμαι" θα είναι μία δημιουργική προσέγγιση του εαυτού μας, με όποιο τρόπο νομίζουμε ότι μπορεί αυτός να παρουσιαστεί (ζωγραφική, κολλάζ, κείμενο...). "Ποιός/α είμαι, εγώ ο/η δημιουργός του έργου", "Ποιός/α είμαι: η τάξη μου" , "Ποιός/α είμαι:το σχολείο μου", "Ποιός/α είμαι: ο καθηγητής μου". Καλή έμπνευση!!
Αγαπητοί μαθητές ο σχολιασμός είναι ένας χώρος για δημιουργικό διάλογο, καλόπιστη κριτική και σχόλια.
Ας τον κρατήσουμε καθαρό!

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

4ο Γυμνάσιο Αιγίου Σιρινιάν Ματθαίος - Γεράσιμος Α Τάξη

Μια συνηθισμένη  μέρα απο το ημερολόγιο μου

Η μέρα μου αρχίζει έτσι : Πήρα το πρωινό μου και ετοιμάστηκα για να πάω στο σχολείο . Αφού έφτασα άρχισα να συζητάω με τους συμμαθητές μου. Χτύπησε το κουδούνι και μπήκαμε στην τάξη . Πρώτη ώρα είχαμε μαθηματικά δεύτερη πληροφορική. Μετά Θρησκευτικά , Βιολογία , Αρχαία , Λογοτεχνία και την τελευταία ώρα Ιστορία. Τις πρώτες τρείς ώρες παρακολούθησα καλά . Τις άλλες όμως άρχισα να βαριέμαι παρ 'όλα αυτά όμως πρόσεχα. Όταν γύρισα σπίτι έφαγα και ξεκουράστηκα για λίγο. Μετά σηκώθηκα και άρχισα να διαβάζω για το σχολείο . Στις 7 :00 μ.μ. πήγα Αγγλικά , φροντιστήριο. Το βράδυ που γύρισα έφαγα και ξάπλωσα να κοιμηθώ.  

1 σχόλιο:

  1. Ολγα Ζιρώ, Σχολική Σύμβουλος21/3/11, 2:26 π.μ.

    To ημερολόγιο είναι πραγματικά ένα κομμάτι απο τα πιο αποκαλυπτικά του "ποιός είμαι εγώ". Μάλιστα, λένε, ότι καθώς το γράφουμε, σχεδόν σκεφτόμαστε ότι κάποιος ήδη το διαβάζει..Γεράσιμε, με έκανες να σκεφτώ και θα αναρτήσω στις "σκέψεις καλλιτεχνών" παρόμοια αποσπάσματα απο ημερολόγια καλλιτεχνών. Σε ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή